Palvelut

Team Makkonen tarjoaa kattavat remontti- ja rakennuspalvelut laatutietoisille yritys- ja yksityisasiakkaille. Meiltä saat osaavan suunnittelun ja laadukkaan viimeistelyn.

Suunnittelu

Onko hyvin suunniteltu puoliksi tehty?

Ei välttämättä, mutta mitään ei kannata tehdä ilman hyvää suunnitelmaa. Team Makkonen on mukana projektissasi alusta alkaen, varmistaen sen, että urakkasi pohjautuu tukevasti ammattitaitoiseen suunnitelmaan jonka kaikki toimijat ymmärtävät ennen töiden alkua. Suunniteluosaamisen keskeisiä asioita on yhtälailla tekninen ymmärrys kun tyylitajukin. Me suunnittelemme tiloja jotka ovat samanaikaisesti toimivia ja näyttäviä – ja ennenkaikkea asiakaan tarpeet ja toiveet täyttäviä.

Rakennustyöt

Eikö kukaan ole seppä jo syntyessään?

Ehkä ei, mutta Makkosen veljekset ovat rakentajia jo toisessa polvessa. Yrityksemme toteuttaa rakennusprojektisi suurella intohimolla ja ammattiylpydellä. Rakennamme ja remontoimme sisätiloja varmoin ottein kokonaisista omakotitaloista Helsingin keskustan arvokiinteistöihin. Toteutamme urakoita myös monipuolisesti erilaisissa liike- ja yritystiloissa. Meillä kokemus ja osaaminen yhdistyy palvelevaan asenteeseen ja tahtoon tuottaa asiakkaillemme huippulaatua aina viimeiseen yksityiskohtaan saakka.

LVIS-työt

Voiko kaikki hommat mennä aina putkeen?

Meidän kanssa LVIS-projektisi menee takuulla sujuvasti maaliin. Me käytämme töihin ainoastaan sertifioituja ammattilaisia ja projektiisi parhaiten soveltuvia materiaaleja ja työkaluja. Toteutamme niin pienet, kuin suuretkin lämmitys-, putki-, ilmastointi- ja sähkötyöt ammattitaidolla. Halutessasi toimimme pääurakoitsijana ja projektinjohtajana, hoitaen kaiken suoran yhteydenpidon eri urakoitsijoiden välillä, valvoen että työt tulee tehtyä oikein ja ajallaan.